Blog Usability Malaysia

Metaphora Usability

Posted on: September 9, 2008

Salaam.

Ini adalah post pertama aku dalam blog ni. Kalau nak baca pengenalan tentang usability,  baca kat sini: Apa itu usability?

Cuba korang perhatikan pada gambar di bawah. Apa yang korang fikirkan? Apa yang tak kena dengan penyiram bunga ni? Usable ke tak?

Bagi aku, benda ni Can be use, but not usable enough. Kita still boleh gunakan penyiram bunga ni, tapi adakah mudah untuk menggunakannya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 4,625 hits
September 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d bloggers like this: